perjantai 30. syyskuuta 2011

Samsung Galaxy Tab GT-P1000:n käyttöjärjestelmä päivittyi

Samsung Galaxy Tab GT-P1000:n voi päivittää Kies-ohjelmalla, joka asennetaan Windows-tietokoneeseen. Päivitys Android 2.2:sta 2.3.3:en oli nopea, mutta ei ehkä sovi herkkähermoiselle, sillä minun oli päivityksen aikana kerran painettava Kiesissä painiketta, jossa ilmeisesti luki jotain koreaksi ja lisäksi osa Kiesin näyttämästä informaatiosta näkyi eestin kielellä.

Sinänsä päivitys oli samantapainen kuin muillakin laitteilla. Tarvittiin USB-piuha, jolla Tab oli kiinni PC:ssä aikansa.

Nyt pitää kokeilla, onko Android 2.3.3 parempi kuin 2.2. Minun Tab taitaa jäädä ilman päivitystä versioon 3.0, koska Tabissa on vain yksiydinprosessori. Android 3.0 vaatii nopeamman laitteen kuin Tab on.

Edit: Android 2.3.3 tuntuu pirteämmältä kuin aikaisempi 2.2. Joitain graafisia pieniä muutoksia on tapahtunut käyttöliittymässä. Esim. akun keskosta kertova ikoni on nyt pystyssä oleva paristo, kun se oli aiemmin vaaka-asennossa (muistaakseni). Painikkeet ja peruskäyttö on aivan entisensä eli mitään uutta ei minun ole tarvinnut opetella. Kun sitten joskus tulevaisuudessa saan Android 3.x:n johonkin laitteeseen, olen ymmärtänyt, että käyttöliittymää on jonkin verran viritelty ja siten tulee jälleen opettelemista.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti