sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Kuinka tehdasasetukset Windows-puhelimeen?

On aika miettiä LG Optimus 7 -puhelimen vaihtoa toiseen (ehkä käytetty Nokia Lumia 800 tai 710?). LG on Windows Phone 7 -pohjainen puhelimeni, joka toimii aivan hyvin. Mutta jos aion hankkia ensi syksynä Windows Phone 8 -alustan LG-puhelimeen, se ei tule onnistumaan, sillä LG on jo saanut yhden suuremman päivityksen (WP7 -> WP7.5) enkä usko, että minun LG kykenee pyörittämään WP8:a ja LG tuskin tuo enää suurta päivitystä pyhelimelleni.

Kuinka siis tehdään nk. "factory reset" eli palautetaan puhelin sellaiseen tilaan kuin ostettaessa? No ensinnäkin mikäli tuo tarkoittaa, että puhelin palautuu Windows Phone 7.1 -tilaan niin sehän ei ole hyvä asia. No, mikäli näin kuitenkin käy, asennan WP 7.5 -päivityksen ja sitten myyn puhelimen. En löytänyt tietoa siitä, palautuuko puhelin WP7.1 vai WP7.5 -tilaan.

Sitten mennään itse toimenpiteisiin. Löysin englanninkieliset ohjeet resetointia varten: http://www.lg-phones.org/lg-optimus-7-factory-reset.html . Hmm, em. www-osoite on melko luotettava, joten pakkohan noita ohjeita on uskottava. Toimitaan siis seuraavasti:

  1. virta pois puhelimesta
  2. pidetään pohjassa sekä Volumea +- että kamera-painiketta samanaikaisesti
  3. käynnistetään puhelin (tästä kohdasta en enää tiedä, että tuleeko edelleen paina edellisen kohdan painikkeita :D)
  4. puhelin käynnistyy tehdasasetuksilla ja kaikki oma tieto on pyyhitty pois

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti