torstai 9. helmikuuta 2012

Presidentti palkitsi Suomen pelialan

Presidentti Halonen palkitsi Suomen pelialan kansainvälistymispalkinnolla. Jopa Finpro uskoo nyt pelien vientiin. Tästä on todisteita kuten Max Paine ja Angry Birds. On jännittävää nähdä, lähteekö Suomen peliala hypernousuun, kuten odotetaan käyvän. Lue lisää: http://feed.ne.cision.com/wpyfs/00/00/00/00/00/18/37/C1/release.html

1 kommentti:

  1. Europarlamenttiin lähtee vuoden 2012 alussa Ville Itälän tilalle Petri Sarvamaa (kok), joka juonsi YLE TV1 A-studion 31.1.2007 lähetystä: siinä oli mielikuvamanipulointi, jossa ruotsin kielen opiskelun vapaaehtoisuuden perustelut sensuroitiin ohjelmasta pois. Toimittaja oli Pasi Peiponen. Eli europarlamenttiin lähtee Suomesta sensuuria harrastava toimittaja.

    Paavo Lipponen vs Jussi Niinistö. Asian tausta on sama kuin Lipposen Freudenthal-mitali, salainen valtataistelu: Lipponen on ruotsalaismielinen ja Niinistö ei. Suomalaisuuden Liitossa toiminut Niinistö tietää liikaa asioista, joista Lipponen ei halua puhua, ainakaan suomeksi.

    Tarja Halonen on käytännössä Ruotsin nukke.

    Kansanedustaja Sulo Aittoniemi vastusti kielilakia ja lykkäsi kielilakiäänestystä. Kielilakiäänestyksessä oli läsnä Ruotsin suurlähettiläs.

    VastaaPoista