maanantai 20. helmikuuta 2012

Samsung Galaxy S Wifi

Hankin isälleni Samsung Galaxy S Wifi -tabletin. Oikeastaan hän tykästyi kahteen sovellukseen, joita pääsi kokeilemaan minun tablettini avulla; nimittäin Wikidroyd:in ja piano-sovellukseen. Ensiksi mainittu on offline-käyttöinen Wikipedia ilman kuvia ja jälkimmäinen tavallinen sähköpiano. Molemmat sovellukset toimivat ilman Internet-yhteyttä. Tämä onkin tärkeätä, sillä isän aikomuksena ei ole minkäänlaisen yhteyden hankinta. Ei siis YouTubea, Googlea tai Gmailia.

Laitteessa on viiden tuuman näyttö. Kun kääntää näytön vaaka-asentoon, ruutunäppäimistölle voi kirjoittaa, vaikka olisi vähän isommat sormet, väitän. Samsung Galaxy S Wifi -tabletteja myydään Samsung-televisioiden mukana kaukosäätimen korvikkeina. Televisiota voi siis ohjata tabletin avulla. Ilmesesti järjestely ei ole toimiva, koska juuri näitä tabletteja on ilmestynyt myyntiin nettikirpputoreille - ja hyvä niin. Ei haittaa, vaikka 3G-yhteyttä ei laitteessa ole. Sen voi tarvittaessa järjestää kännykän kautta.


Tabletti näyttää kuvassa pieneltä, mutta näytön läpimitta on tosiaan 5".

1 kommentti:

  1. resurssi että mainitsitte tässä on jotain, että olen etsinyt alkaen varsin aikaa. Ja lopuksi se päättyi niin mukava blogi. Ei sanoja kiitos.

    samsung galaxy hinta

    Osta Käyttöjärjestelmä

    VastaaPoista