lauantai 21. tammikuuta 2012

Android 4.0 minikannettavaan

Jokin aika sitten asensin Android 3.2 -version Acer-minikannettavaan. Nyt samainen kiinalainen projekti on saanut aikaan Android 4.0:n, jota tietenkin halusin heti kokeilla.

Latasin ensin ISO-tiedoston projektin download-sivulta; http://www.android-x86.org/download . Aivan tarkka osoite oli seuraava: http://android-x86.googlecode.com/files/android-x86-4.0-eeepc-20120101.iso . Päivämäärä tuossa tiedostossa on 1.1.2012 - tuoretta tavaraa siis!

Kirjoitin ISO-tiedoston muistitikulle UNetbootin-ohjelmalla. Sitten asetin tikun minikannettavaan ja käynnistin koneen F12-näppäin pohjassa. Vaikka kokonainen käyttöjärjestelmä latautui USB:n kautta, se tapahtui nopeasti. Lisäksi voin myöhemmin asentaa käyttöjärjestelmän minikannettavan 8 Gt:n SSD-kovalevylle,  mikäli niin haluan.

Android 4.0 näyttää päällisin puolin samanlaiselta kuin Android 3.2. En tosin ole ehtinyt seurata käyttöjärjestelmän uusien versioiden eroavaisuuksia. Pitääpä muuten tarkistaa, mikä on seuraava suurempi kehitysaskel Androidin osalta. 5.0 varmaan :D ? Ja mitä uutta siinä? Toivottavasti voin edelleen hyödyntää minikannettavaa jatkossakin!


Sovelluksia on riittävästi valmiina asennttuna. Ei kun käyttämään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti