tiistai 10. huhtikuuta 2012

Myönnän, että en uskonut Windowsiin nokialaisessa

Myönnän, mutta en eroa ;-). En nimittäin uskonut, että Nokia saisi näinkin nopeasti markkinoille Windows-puhelimia. Toki odotin vieläkin pikaisempaa aikataulua, mutta kokeiltuani itse Windows Phone 7.5 -puhelinta puolen vuoden ajan, ymmärrän, että WP7.5 -alusta on kovassa kehitysvaiheessa ja siten Nokian kannatti jarrutella julkistuksia. Ensi syksynä Microsoft julkaisee WP 8 -alustan, josta ei tiedetä vielä juuri mitään. Tämä lisää hämmennystä entisestään.

Mutta siis Nokialla on ihan kelpoja puhelimia ja niissä pyörii Windows Phone 7.5 ja kohta 8. Puhelimet yltävät mielestäni kilpailijoidensa Androidin ja iPhonen tasolle. Vaan kuinka Nokia yllättää markkinat ensi syksynä? Onko kaikki ennalta arvattu jo etukäteen? Applenkin pitää joka kerta yrittää jotain kertakaikkisen uutta ja hienoa. Muuten markkina pettyy.

Summa summarum: Nokian hyppy Microsoftin alustalle mielestäni kannatti. Nyt on saatavana nykyaikainen business-puhelin, joka osaa paitsi vapaa-ajan temput myös täyttää työpaikan vaatimukset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti