keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Uusi LG Optimus 7 (= WP 7.5-puhelin) enää 139,90 €

Viime syksynä ostin käytetyn LG Optimus 7 -älypuhelimen, koska halusin opetella Windows Phone 7.5:n käyttöliittymän. Talven mittaan kaikki oleellinen tuli tutuksi ja keväällä myin puhelimen pois. Nimittäin kyseiseen puhelimeen tuskin tulee enää suurta päivitystä (= Windows Phone 8). Nyt Verkkokauppa.com myy kyseistä puhelinta. Ilmeisesti ovat vanhan varaston rippeitä. Hintakin on enää 139,90 €.

Muutenhan tuosta saisi hyvin toimivan ja edullisen WP7-puhelimen vaan kun WP päivittyy syksyllä versioon 8, kannattaa odottaa ja katsoa, mitkä mallit saavat päivityksen ja mitkä eivät.

Miksi sitten olen tyytyväinen pieneen ja hyvin edulliseen Huawei-puhelimeen, joka on nykyisin taskussani? Huaweissa on vain Android 2.2.2. Asia on niin, että puhelimessa on riittävästi ominaisuuksia ja tuo Android 2.2 oli aikanaan eräänlainen virstanpylväs, sillä mm. 3G:n jakaminen Wlan-verkoksi onnistuu napin painalluksella juuri 2.2:ssa. En osaa kaivata mitään sen hienompaa. LG Optimus 7 ja WP 7.5 ei em. temppua osannut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti