maanantai 21. marraskuuta 2011

Saunalahti 4G Vantaan Tikkurilan Kielotiellä

Kokeilin, millaisia nopeuksia saan Vantaan Tikkurilassa Kielotiellä. Ajankohta on maanantaiaamu noin klo 7.30. Mobile Partner antaa kuuluvuuspalkkeja Windows 7:ssa tasan yhden (katso kuva). Silti pääsen melko hyviin tuloksiin, mutta täälläkin mennään max. noin 50 Mbit/s. Missähän se toinen mokoma piileskelee? Pitää kokeilla vielä iltapäivällä uudestaan, josko vuorokaudenajalla on merkitystä nopeuteen.


Kielotie on vähän Kehä 3:sta pohjoiseen.


Noin 50 Mbit/s -vauhtia mennään Vantaan Tikkurilassa.


Tornion mittarikin näytti melko asiallisia tuloksia.


Kuuluvuuspalkkeja on vain yksi.

2 kommenttia:

  1. En ole varma kumman tuotteen otit 2 viikon ilmaiskäyttöön saunalahdelta - 20€/kk vai 40€/kk, ehkä siinä se pieni ero puuttuvaan 50 Mbps nopeuteen.

    Nyt kun käyttäjiä on vähän tuossa 1800 Mhz LTE-verkossa, on nopeudetkin kohdillaan häkellyttävän pienelläkin signaalivoimakkuudella (1 tolppa). Samaa kun ei voi sanoa 2100 Mhz taajamien ruuhkaisesta 3G-verkosta ... joita testejä toisinkin enemmän sinulta (tupla 3G / DC-HSPA+) iltaisin klo 19-23 välisenä aikana (LTE disabled).

    VastaaPoista
  2. Yritin pakottaa nettitikun ohjelman Mobile Partnerin Dual Carrier -modeen vaan sen nimistä valintaa en löytänyt Moble Partnerista.

    VastaaPoista