keskiviikko 30. marraskuuta 2011

Android 3.2 RC2 Acerin miniläppärissä

Acerin pikkuinen miniläppäri huoli Android 3.2 RC2:n, jonka latasin vähän aiemmin ja jota kokeilin VirtualBoxissa pikaisesti (katso http://sakarinkurssit.blogspot.com/2011/11/android-32-rc2-virtualboxissa.html ). Tein ensin Unetbootin-ohjelmalla boottaavan muistitikun. Käynnistin miniläppärin tikulta ja asensin Androidin 8 Gt:n kokoiselle SSD-kovalevylle. Asennuksessa ei ollut vaikeuksia. Cfdisk-ohjelmalla piti osioida kovalevy. Tein vain yhden osion, en edes swap:ia ja hyvin näyttää toimivan.

Käynnistyminen kesti jonkin aikaa, mutta ei mahdottoman kauan... ehkä noin puolisen minuuttia. Sain herjan, että koneeni on ei ole Asus Eeepc. Tämän jälkeen olikin uusi käyttöliittymä edessä ja verkkoonkin pääsin ja sitä kautta Android Markettiin. Asensin koemielessä Amazon Kindle -lukuohjelman. Hyvin asentui ja toimi.

Pikaisen testin perusteella Android 3.2 RC2 x86:lle on varsin mukava käyttöjärjestelmä. Noh, selain kaatuu välillä ja muutama muukin ohjelma. Vaan kun olen asentanut aiempia Androidin versioita, kuten 2.2:sta samaan miniläppäriin, sai tottua satunnaisiin kaatumisiin.


1,6 GHz Atom, 1 Gt RAM sekä 8 Gt:n SSD-kovalevy on ihan riittävästi Android 3.2 RC2:lle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti