keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Windows Phone Summit alkaa tänään Suomen aikaa klo 20

Tänään 20.6.2012 Microsoft kertoo Windows Phone 8 -mobiilialustasta. Tämä tapahtuu klo 20 alkaen. Lähetystä voi seurata osoitteessa http://channel9.msdn.com/Events/Windows-Phone/Summit . Tuskin mitään live-videota sentään on tarjolla vaan silloin tällöin päivittyviä tekstikenttiä ja kuvia, voisin kuvitella. Applen vastaavissa tilaisuuksista on saatavana video jälkeenpäin.

Toivottavasti samalla saadaan tietoa, voiko Windows Phone 8:n asentaa Nokian 610-, 710-, 800- ja 900 -Windows-puhelimiin. Mikäli vastaus on "no-no", nuo Nokialaiset joutavat SER-jätteeksi. Kylläpä puhelimen elinkaari on nykyään lyhyt!

Kaikenlaista tietoa WP8 -alustasta on tihkunut, mutta ei tietenkään mitään varmaa dataa ole saatavilla. Palataan WP8:n uusiin ominaisuuksiin huomenna!

Edit: Kokeile myös seuraavaa live blogia, joka kertoo WP8:sta suorana lähetyksenä: http://www.wpcentral.com/wpcentral-covers-windows-phone-summit-live .

Edit2: Kerrotaan, että Lumia ei sitten saa WP8-päivitystä: http://www.tietoviikko.fi/kaikki_uutiset/saksasta+varmistettiin+salattu+nokiatieto+lumia+ei+saa+windows+8+paivitysta/a818168 . Se siitä!

Edit3: Olihan siellä Live videotakin: http://channel9.msdn.com/Events/Windows-Phone/Summit

Edit4: Ja esitys alkoi jo klo 19 Suomen aikaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti