tiistai 21. lokakuuta 2014

Microsoft Office 16 -version julkinen beta julkaistaan... ihan kohta

Luin, että Microsoft julkaisee kohtapuoliin julkisen Office 16 beta -version. Suuria muutoksia ei ole kuulemma tiedossa. Aiemmilla Office 2007-, 2010- tai 2013-tiedoilla ja taidoilla voi ottaa haltuun myös uuden Officen.

Jotain uutta sentään bongasin PCWorldin uutisesta. Nimittäin Androidille oltaisiin tuomassa omaa versiotaan Officesta. Kuinka tuollainen tuote oikein hinnoiteltaisiin? Pitääkö olla Office365-tili, kuten toimittiin iPadin osalta? Androidilla on nykyään 85 prosentin peitto älypuhelimissa. Android-tabletteja voi ostaa todella edullisesti. Ei ihme, että Microsoftia kiinnostavat Android-laitteet.

Toinen ihan uusi tuote olisi nähtävästi kosketuskäyttöinen Office. Ehdinkin jo miettiä, miten kosketus otetaan huomioon tulevassa Officessa. Nyt tämä asia näyttää ratkeavan "forkkiin" eli saadaan kaksi eri tuotetta, joista toista käytetään hiirellä/näppäimistöllä ja toista sormella. Vaan kumpi Office minun pitäisi valita Acer Iconia W510 -tietokoneeseeni, jota voi käyttää sekä tablettina että kannettavana? Olisi mieletöntä, mikäli Office osaisi muuntautua kulloiseenkin tilanteeseen automaattisesti. Tätä odottaisin näin automaation ja robottien aikakautena. Taitaa olla turha toivo. Mennään sitten näillä nykyisillä. Varmasti asennan Office 16 betan heti, kun sellainen on saatavana.

 
Build 2014 -tapahtumassa keväällä 2014 esiteltiin 
nopeasti sormiohjattava PowerPoint - näin ihan
omin silmin, kun katsoin Live-lähetystä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti