perjantai 3. lokakuuta 2014

Windows 10 RT Preview tulossa 2015?

Windows 10 pyörii kotikoneessa Intelin prosessorin turvin. Entäs, jos taloudesta löytyisi Windows RT -käyttöjärjestelmällä varustettu tablettitietokone? No, sellaista ei ole, mutta silloin tällöin nettikirpputoreilla törmää edullisiin RT-tabletteihin. Kannattaako sellainen hankkia? Julkaistaanko Windows 10 varmasti myös RT-alustalle? Entäpä ne puheet RT:n ja Windows Phonen yhdistämisestä? Kuinka tuo yhdistäminen sotkee koko pakkaa?

Jotain on sentään selvinnyt! Microsoft on luvannut Windows 10 RT Preview -version vuoden 2015 aikana. Olisi aika komeaa käyttää RT-tablettia viisikin vuotta tästä eteenpäin. Eikös Windows "kymppiä" tueta ainakin tuon aikaa? Akku vaan tabletista uusiksi siinä puolivälissä. Applen iPadit ja Googlen Android-tabletit kalpenevat tuollaisen "lifecyclen" rinnalla.

Microsoftin Joe Belfiore toteaa, että vuonna 2015 on tulossa tuo Winows 10 RT -esiversio *Windows Phonelle ja RT:lle*... tai oikeammin 2015 on noiden laitteiden vuoro. Jos sittenkin edullinen RT-tabletti olisi järkihankinta?Alla Belfioren tweetti:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti