perjantai 3. toukokuuta 2013

Kuinka katsoa perheen kanssa Yle Areenan sarjoja

Yle näyttää joitain TV-sarjoja yksistään Internetin kautta omalla Areena-sivustollaan. Näitä ohjelmia olisi mukava seurata ihan TV:stä perheen kanssa. Vaan kun telkkarissa (toistaiseksi) on harvoin mahdollista selata Internetiä.

Mikähän Ylen idea on ollut näiden Areenalla näytettävien sarjojen osalta? Halutaanko Areenalle lisää kävijöitä? Onko tarkoituksena tarjota myös television torjujille, mutta Yle-veron maksajille jotakin? Oli miten oli, kokonaisen perheen voi olla vaikea seurata Ylen Areenasta TV-sarjaa ellei se näy isosta televisiosta.

Ratkaisuna voisi olla kannettavan tietokoneen liittäminen televisioon. Ei. Se ei nyt vaan käy. Mutta sen sijaan tulitikkurasian kokoinen Android-tietokone mk808 voisi toimia! Tästä laitteesta kirjoitinkin jo aiemmin blogissa: http://sakarinkurssit.blogspot.fi/2013/02/mk808-tulitikkurasia-pc-on-nyt-kaytossa.html .

Ylen, vain Internetistä katsottavien ohjelmien myötä televisionkin pitää olla kytkettynä Internetiin. Ennenkuin televisiovalmistajat saavat omat televisioon sisäänrakennetut selaimensa yhteensopiviksi Ylen Areenan kanssa, "kotisohvaperunan" kannattaa kytkeä tietokone televisioon. Halusin mahdollisimman huomaamattoman ja pienikokoisen tietokoneen ja sen kerta kaikkiaan sainkin, kun valitsin mk808:n!

mk808:ssa on käyttöjärjestelmänä Android 4

mk808 taulutelevision takana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti