perjantai 31. toukokuuta 2013

Pebblen sovellukset ovat nyt kaksisuuntaisia

Tähän asti älykello Pebblelle luodut sovellukset ovat olleet pääsääntöisesti yhdensuuntaisia; olen voinut vastaanottaa tekstiviestejä, sähköpostia ja vaikkapa Viber-pikaviestejä. Nyt kun SDK (Software Development Kit) on julkaistu, sovelluksia eli "appeja" julkaistaan yhä enemmän ja mikä parasta, osa niistä on kahdensuuntaisia. Tämä tarkoittaa, että voin ohjata matkapuhelinta painamalla kellon painikkeita.

Kerronpa esimerkin. Latasin sovelluksen nimeltä Glance. Se on nyt asennettuna sekä Android-puhelimeen että Pebbleen. Käytännössä tämä tarkoittaa siis kahta erillistä sovellusta. Glancella voin luoda edeltä käsin valmiita tekstiviestejä. Kun minun pitää vastata pikaisesti saapuvaan tekstiviestiin, voin ensin vilkaista viestin ja sitten valita useista edeltä kirjoitetuista vastauksista sopivimman ja lähettää tekstiviestin painamalla kellon nappeja.

Nykyinen työelämä vaatii yhä nopeampaa reagointia. Pebble-älykello ja Glance-sovellus säästävät paljon vaivaa ja aikaa, kun puhelinta ei aina tarvitse kaivaa esille. Glance näyttää myös paikallisen sään, kellonajan sekä kulloisenkin kalenterimerkinnän. Glance täyttää kaikki toiveeni. Huomautan lopuksi, että voin säätää kännykästä niin, että Pebble ei värise ja tuo uusia viestejä ruudulle. Näin pääsen vapaa-ajalla rentoutumaan.

Linkit:

Glance Play-kaupassa

Finebyten (Glancen) www-sivut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti