perjantai 14. marraskuuta 2014

Sano @scas vaan - alan hemmot ilmoittavat ainoastaan Twitter-tilinsä osoitteen

Tähän asti olen tarjonnut sähköpostiosoitetta, kun on kysytty digitaalisen maailman yhteystietoja. Ihan viime aikoina olen huomannut, että Twitter-tili on tullut yhä näkyvämmäksi. Moni varsinkin sosiaalisen median ammattilainen haluaa, että yhteyttä otetaan Twitterin kautta. Tämä näkyy mm. niin, että PowerPoint-esityksissä on näkyvillä vain tuo Twitter-osoite.

Kun aikaan loin oman Twitter-tilini, en ollut varma, pitikö tilin osoitteen olla lyhyt tai pitkä. Päätin pysyä lyhyessä osoitteessa, josta ei voinut myöskään päätellä nimeäni. Toki voisin muuttaa osoitettani. Vaan olkoon. Se on @scas ja sillä siisti.

Näyttää siltä, että Twitter on tärkeä työkalu, koska yhteydenottoja toivotaan ammattilaisten toimesta juuri tuohon palveluun. Tämä siis tarkoittaa, että Twitter on koko ajan "päällä" eli sitä seurataan mobiililaitteesta jatkuvasti. Viestithän ovat vain 140 merkkiä pitkiä, joten turhia jaarituksia pitää välttää ja on kyettävä tiivistämään, kun lähtee viestimään Twitterin kautta.

Sähköposti oli pitkään itselleni se digitaalinen työkalu, jonka avulla otin yhteyttä muihin ja jonka avulla minut tavoitti. Sain ensimmäisen oman sähköpostiosoitteeni 20 vuotta sitten. Aika näyttää muuttuvan, koska huomaan käyttäväni Twitteriä paljon ja sen kautta olen jo saanut kontaktejakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti