perjantai 13. heinäkuuta 2012

Symbian Bellestä kuvat automaattisesti Microsoftin SkyDriveen

Nokia C6-01 -puhelimeni, jossa on käyttöjärjestelmänä Symbian Belle, osaa nyt jälleen yhden uuden tempun Microsoftin kanssa. Nimittäin kaikki ottamani kuvat siirtyvät automaattisesti Microsoft SkyDrive -pilvipalveluun. Näin siis sen jälkeen, kun asensin sopivan ohjelman ko. toimintoa varten.

Kuulemma integrointi SkyDriven kanssa tulee mahdolliseksi puhelimen päivityksen myötä. Vaan kun päivitys oli ajan tasalla. En jaksanut odotella. Niinpä latasin asennettavan SIS-paketin tietokoneelle ja edelleen puhelimeen Bluetoothin välityksellä. SIS-paketti löytyi täältä: http://www.n8fin.com/files/Skydrive_v107_NOCS.sis .

Kuvat voi määrätä siirtymään heti. Silloin tarvitaan 3G- ja wlan-yhteyksiä. Toinen tapa on sallia vain siirrot vain wlanissa, mikä on toki sulavaa, koska wlan toimii yleensä nopeammin kuin 3G, mutta toisaalta aina ei olla wlanissa ja näin kuvat siirtyvät viiveellä. Joka tapauksessa kuvien siirtymistä ei huomaa millään lailla mielestäni. No, en ole tosin kokeillut, miltä tuntuu siirtää paljon kuvia 3G:n yli ja yrittää samalla lukea sähköpostia tai webiä.

Yksityiskohtaisia suomenkielisiä ohjeita luin täältä: http://www.n8fin.com/nokia-belle-puhelimille-paivitys-upload-to-skydrive/ ja täältä: http://www.n8fin.com/nain-kaytat-skydrive-pilvipalvelua-nokia-belle-puhelimella/ .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti