maanantai 23. heinäkuuta 2012

Tietotekniikka tulee olohuoneeseeni

Olohuoneen televisiossa on jo nyt kiinni parikin pelikonsolia. PlayStation 3:lla voi jopa selata (vaivalloisesti) www-sivuja ja katsoa YouTube-videoita.

Olen siis hankkimassa olohuoneen televisioon mediatoistinta. Sellaiseksi olen valinnut ensimmäisen sukupolven Apple TV:n. Toki tiedän, että Apple tarjoaa noin satasen hintaan uudempia toistimia. Vaan kun perinteisesti tulen aina mukaan vasta toisessa tai kolmannessa aallossa. Näin tapahtuu tälläkin kertaa. Apple TV 1 on saatavana käytettynä sopuhintaan. Lisäksi vain tuossa laitteessa on itsessään kovalevy. Uudemmista Apple TV -laitteista kovalevy puuttuu. Valitsemaani mediatoistinta on siten mahdollista siirtää fyysisesti ja kaikki ladattu sisältö seuraa mukana.

Apple TV 1:llä voi siis toistaa erilaisissa laitteissa olevia kuvia ja videoita. Myös Windows 7:n mediakirjaston pitäisi näkyä Apple TV 1:n välityksellä televisiosta. Jopa Windows XP on kuulemma tuettu.

Apple TV 1 saa olla siirtymälaite odotellessa televisioita, joilla pääsee Internetiin. Nykyiset TV:t kyllä osaavat jo joitain temppuja, mutta mielestäni vain auttavasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti