torstai 31. heinäkuuta 2014

Firefox OS 2.0 pre ja Microsoft Exchange -sähköposti toimivat oikein hyvin yhteen

Firefox OS on edennyt jo esiversioon 2.0, jonka "flashasin" aiemmin Geeksphone Peak -puhelimeeni. Luin, että Exchange -sähköpostia ei olisi mahdollista saada toimimaan FFOS:ssa. Eräs saksankielinen oli tätä asiaa tutkinut ja kokeillut. Tuo tietysti harmitti vaan en antanut periksi. Verkosta en löytänyt juurikaan vinkkejä. Oli vain kokeiltava ja toivottava parasta.

Niinpä syötin huolellisesti Firefox OS:n Email-sovellukseen Active Syncin -valinnan vaatimat tiedot. Sain kuin sainkin Exchangen toimimaan! Ilmeisesti Microsoftin yrityssähköposti on edelleen tärkeä osa kommunikointia, kun se "exkankee" on saatu toimimaan Firefox OS:n puolellakin.

Minulla on myös Gmail-postilaatikko Firefox OS:n Email-sovelluksessa. En voi nähdä molempien laatikoiden posteja yhdellä kertaa, ikäänkuin sekoitettuna. Minun on siirryttävä laatikosta toiseen. Tuo on harmitus.

Minusta Firefox OS/Geeksphone Peak -kokeiluni on lähtenyt lupaavasti käyntiin. Vain päivän käytön jälkeen hyvin moni kaipaamani sovellus on löytynyt/alkanut toimia. Firefox OS 2.0 tuntuu toimivan paremmin kuin aiemmat versiot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti