sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Miten käy jumppa Pebblellä ja sovelluksella nimeltä 7-Minute Workout?

Pebble-älykello on kärsinyt pitkään SDK:n (Software Development Kit) puutteesta. Odotus on vihdoin ohi ja sovelluksia on alkanut suorastaan virrata Pebblelle. Tämä tarkoittaa, että joudun poistamaan sovelluksia, jotta saan mahtumaan kelloon uusia. Ehkä oli vain hyvä, että SDK:ta sai odotella. Samalla sovellusten ideat saivat kehittyä rauhassa.

Tarvitsin siis kelloon paikan uudelle sovellukselle nimeltä 7-Minute Workout. Se on jumppaohjelma, joka yksinkertaisesti käskee "treenaamaan" seitsemän minuutin ajan. Välillä on toki lyhyitä taukoja. Ajastin laskee aikaa ja kello värisee, kun on aika siirtyä seuraavaan vaiheeseen jumpassa. Sovellus löytyy osoitteesta: http://kennberg.com/7min/

Mielenkiintoista tässä jumppaohjelmassa on se, että puhelinta tarvitaan ainoastaan asennusvaiheessa. Sen jälkeen on mahdollista jumpata pelkän kellon avulla ilman puhelinta.

Vinkki: kannattaa asettaa kellosta pois taustavalon käynnistäminen ravistamalla. Muuten kellon akku kuluu nopeasti loppuun.

7-Minute Workout osoittaa paitsi keksijältään kekseliäisyyttä myös sen, että Pebble voi toimia nk. stand-alone -tilassa eikä siten puhelinta tarvita. Kun muistetaan, että myös kahdensuuntaisia Pebble-sovelluksia, joita voi ohjata puhelimen kellon painikkeilla, on ilmestynyt (ilmaisia!), alkaa Pebble lunastaa sille asetettuja odotuksia.

Kello on latauksessa (johto) ja 7-Minute Workout käynnissä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti