lauantai 1. maaliskuuta 2014

Kiinnostaako Tizen? Osta halpa käytetty Samsung Galaxy Gear -älykello ja päivitä se Tizeniin

Luin, että Samsung aikoo julkaista Tizen-käyttöjärjestelmän myös ensimmäisen sukupolven Galaxy Gear -älykellolleen. Näitä kellojahan kaupitellaan edullisesti nettikirpputoreilla. Jos siis Samsungin Tizen-käyttöjärjestelmä kiinnostaa, kannattaa hankkia käytetty kello (jossa usein on vielä paljon takuuta jäljellä) ja ajaa päivitys, kun sellainen tulee saataville. Aikataulu ja ominaisuudet eivät vielä ole tiedossa.

Näyttää siltä, että nk. puhelinkäyttöjärjestelmät alkavat taipua monipuoliseen käyttöön. Samsung käyttää Tizeniä älykellossa (ja puhelimessa). Mozilla-säätiön Firefox OS löytyy puolestaan pian televisiosta. Ubuntu on vasta lähtökuopissa mobiilipuolella, mutta ehkä Ubuntulle löydetään jokin Internet-of-things -käyttökohde. Ensi kesänä Apple mahdollisesti julkaisee oman älykellonsa. Viimeistään silloin nk. suurten pelurien on ilmoitettava omat projektinsa. Onko Googlelta tulossa älykello? Saako Microsoft aikaiseksi yhtään mitään?

1 kommentti:

  1. Suuri pala kirjallisesti, en todellakaan halunnut tavalla esiin joitakin todella tärkeitä ja tärkeitä seikkoja. Kiitos paljon, arvostan työtä.
    Osta Käyttöjärjestelmä

    VastaaPoista