lauantai 8. maaliskuuta 2014

Pebblen sovelluskauppa on vihdoin saatavana Androidille

Pebble 2.0 on nyt saatavana myös Androidille. iPhone sai päivityksen jo runsas kuukausi sitten. Mitä 2.0 -päivitys tarkoittaa?

  • Pebble-sovellus Android-puhelimessa sisältää sovelluskaupan
  • Kellossa toimivat sovellukset ovat aiempaa monipuolisempia
  • Monet suuret nimet ovat mukana kehittämässä sovelluksia Pebblelle. Näitä ovat mm. Evernote, eBay, Foursquare, Mercedes-Benz ja Yelp.

Päivitin ensin Pebble-sovelluksen Android-puhelimessani (Nexus 4). Sitten kirjauduin Developer-tilini avulla puhelimen Pebble-sovellukseen. Päätin seuraavaksi päivittää kellon firmwaren version. Tätä itse asiassa ehdotettiinkin. Nyt kellon firmware on 2.0.1.

Seuraavaksi valitsin muutamia sovelluksia Pebble-kaupasta asennettavaksi kelloon. Huomaa, että tämä kaikki tapahtui siis puhelimen ja kellon välillä. Tietokonetta en tarvinnut kuin tämän blogikirjoituksen kirjoittamiseen.

Pebble voi edelleen pitää sisällään vain kahdeksan sovellusta tai kellotaulua. Onneksi puhelinsovelluksella voi helposti vaihtaa sovelluksia. Näin kynnys kokeilla uusia Pebble-sovelluksia alenee huomattavasti.

Sainpahan lopulta asennettua uusia sovelluksia ja pelejä. Mainittakoon näistä se tärkein eli Tiny Bird (Flappy Bird -klooni) ;D.

Pebble-sovellus löytyy Googlen Play-kaupasta

Kirjauduin ja päivitin Pebble-älykellon

Päivitys onnistui!

Valitsin joitain sovelluksia
asennusta varten

Kaupassa on kuusi aihealuetta,
joista voi valita

Flappy Bird -klooni...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti