torstai 10. toukokuuta 2012

Facebook auttaa muistamaan

Isäni kirjaa mökillä kaiken merkittävän (esim. jäiden lähtö, omenapuiden kukinta ja hyyskän tyhjennys). Julkaisualustana toimii tyhjä mökkikirja, joka täyttyy vähitellen. Kuka sitä kirjaa sitten lukee? No, isäni tietenkin. Hän tarkistaa ensi vuonna, kuinka homma on mennyt edeltävinä vuosina.

Minulla ei ole em. systeemiä, mutta facebookiin olen laittanut jo usean kerran kuvan siitä, kun olen kylvänyt salaatin siemenet maahan. Homma on rituaali, joka kuvastaa kevään todella alkaneen. Vaan odotas, kun kuluu muutama viikko tai kuukausi! En enää muista, milloin "jemmasin" siemenet. Onneksi voin tarkistaa asian Facebookista.

Entäs sitten, jos/kun Facebookia ei enää viiden vuoden päästä ole olemassa? Tällaista kirjoittelua olen huomannut verkossa. Että Google ja Facebook eivät kohta enää olisi mitään? Onneksi kevät sentään tulee joka vuosi. Ehkä voin jatkaa perinnettä Heia Heia -palvelussa, jonne kirjataan urheilutuloksia?


Ah, sehän oli kuluvaa vuotta 12. huhtikuuta, kun kylvin salaattia!

PS Facebook antoi tulosvaroituksen. Lue lisää Uudesta Suomesta: http://www.uusisuomi.fi/raha/122395-mobiili-uhkaa-facebook-antoi-jo-tulosvaroituksen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti