maanantai 28. toukokuuta 2012

Kesäkuussa uusi koeversio Windows 8:sta

Toukokuun ei tarvitsisi ikinä päättyä. Sen verran paljon vain muutaman viikon aikana on tapahtunut - ulkona nimittäin. Vaan huomaan, että kuu alkaa olla lopuillaan. Ei se mitään. Kesäkuussa Microsoft julkaisee uuden koeversion Windows 8:sta, joka alkaa olla jo aika lähellä lopullista ensi syksynä julkaistavaa.

Kun uusi Windows 8:n koeversio ilmestyy, asennan sen ja kokeilen, toimiiko edelleen kaikki kuluvana keväänä oppimani edelleen samalla tavalla. Lisäksi tulee lukea, mitä uutta on tarjolla ja mitä toimintoja on muutettu sitten keväällä ilmestyneen version.

Kuvittelisin, että pian Internetissä alkaa myös ilmestyä kirjoituksia siitä, mitä Windows 8:n "pellin alta" löytyy. Mm. perinteisestä rekisteristä on luovuttu. Miten uudet ja vanhat ohjelmat pysyvät nyt ja tulevaisuudessa ojennuksessa? Myös uusi versio Officesta (ensin beta-versio) on tulossa jossain vaiheessa kesän ja syksyn välissä. Näyttääkö Office Metro-käyttöliittymään integroidulta ohjelmalta? Mikäli kyllä, riittää paljon opiskeltavaa ja tutustumista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti