maanantai 28. toukokuuta 2012

Miksi Wrapp ei ole suomalainen yritys?

On se nyt kumma! Kun suomalainen sanoo, että "hemmetin kuustoista", ruotsalainen toteaa "*atans sjutton". Naapurimaa otti viisuvoiton tyynesti muiden maiden nenän edestä. Mutta veisuista viis! Nimittäin ruotsalainen yritys Wrapp tarjoaa mahdollisuutta ostaa kaverille lahjakortin Facebookin kautta. Kaveripiiri voi kätevästi lahjoittaa kolehdin haluamalleen. Kätevää! Voisi sopia minullekin. Onneksi sentään on olemassa suomalaisyrityksiä, joihin tuo lahjakortti käy.


Katso Wrapp-mainosvideo.

Mutta takaisin otsikkoon. Mikä kumma siinä on, että kyseinen lahajkorttikonsepti oli jo olemassa (Saksassa) eikä sitä kukaan halunnut lähteä kehittämään Suomessa? Eikä meitä ole kehoitettu myymään softaa Aasiaan, jossa ne suuret markkinat ovat? Eikö EK:n Apunen ole paasannut aiheesta kuin papupata tai Esko Aho Nokian palliltaan "määrännyt" suomalaiset hommiin? Tai Nalle Wahlroos suorastaan halveksinut saamattomia suomalaisia kansalaisia? Taidamme olla edelleen samanlaisia kuin metsäteollisuudessa 20 vuotta sitten. Osaamme sahata lautaa ja kakkosnelosta, mutta emme jalostaa sitä eteenpäin kuten tanskalaiset tekivät suomalaiselle puulle. Otan osaa.

Latasin Samsung Galaxy Tabiini Wrapp-sovelluksen. Jaahas, nyt lähettelemään lahjakortteja. Jos vielä kuitenkin lukisin sen FAQ:n.


Facebookin tilin avulla kirjaudutaan...


Löytyi vain yksi kaveri, jonka
syntymäpäivä minulla on tallessa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti