sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Käy huutokauppaa tien päällä - Huuto.net julkaisi uuden clientin Androidille

Tabletti on kuin kotonaan Huuto.netissä. Paitsi että ilmoituksia voi selata mukavasti sohvalla maaten nyt myös ilmoituksen voi jättää tabletin avulla. Näin on *saattanut* olla jo kauankin vaan vihdoin innostuin asiasta. Latasin Nexus 7 -tablettiin Huuto.netin uusimman sovelluksen ja kokeilin ilmoituksen jättöä ilman siirtymistä kannettavan tietokoneen ääreen.

Mukavinta on se, että ilmoituksen voi tehdä milloin ja missä vain. Miksi lykätä ja vaiheistaa ilmoittelua? Ennen otin ensin kuvat esimerkiksi polkupyörästä ulkona ja laadin myöhemmin ilmoituksen tietokoneella. Nyt voin hoitaa homman alusta loppuun kertaheitolla Android-puhelimella tai -tabletilla. Tällaista kutsutaan "On The Go" -tekniikaksi. Passaa minulle!

Itse sovellus toimi oikein hyvin. Päätin laittaa myyntiin vanhan iPhone 3GS:n. Tätä varten tarvitsin kuvia ja tekstit. Nykyään myös videonpätkä olisi hyvä olla. Sellaisen voi ensin julkaista YouTubeen ja linkittää myöhemmin Huuto.netin ilmoitukseen. Otin ensin kuvat ihan vaan kamerasovelluksella ja sitten siirryin Huuto.net -sovellukseen, jonka lomake noudattelee www-sivulta tuttua kaavaa. Lisäilin tiedot ja kuvat. Lopulta julkaisin ilmoituksen. Oli helppoa. Hieman kauemmin kesti naputella kuin aidon näppäimistön avulla.

Huuto.netin soveluksen voi ladata Googlen Play-kaupasta osoitteesta https://play.google.com/store/apps/details?id=fi.sanoma.huutonet .


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti