torstai 14. elokuuta 2014

Luukut kiinni - ei hankintoja vähään aikaan

Tätähän se nyt on. En hanki mitään laitteita - en uutena enkä käytettynä. Vähittäiskauppa kiittää sekä karsii valikoimaa ja henkilökuntaa.

Vaan kun tilanne on sellainen, että mitään kovin ihmeellistä teknistä vimpainta ei ole näköpiirissä. Ainahan sitä voisi alkaa haluta jotain ja suorastaan lietsoa itseään ostamaan. Mutta niin ei tapahdu tällä kertaa. Omaan Nexus 4 -kännykkään olen kääntänyt lähdekoodista Firefox OS:n ja se saa maata luurissa koemielessä. Käännän uuden version FFOS:sta vaikkapa ensi vuoden alussa ja kurkistan, millainen se on. Työkapulana on iPhone 4S ja siihen on tulossa iOS8-päivitys syksyllä. Sen sitten asentelen.

Tablettipuolella tilannne on samanlainen kuin kännyköissäni. iPad Mininkin saa sen iOS8:n syksyllä. Nexus 7 (2012) enhkä päivittyy Android 5L-versioon. Jos näin ei käy, avautuu mahdollisuus alkaa toden teolla kokeilla Ubuntu Touch-käyttöjärjestelmää/liittymää. Ehdinkin sitä jo vähän maistella viime syksynä.

Nyt lukitaan tilanne ja pidetään rahat jemmassa. Windows 9 beta uppoaa vanhaankin rautaan, joten PC-puolikin on syksyn osalta nk. pulkassa. Parempia aikoja odotellessa (ihan nämä nykyajatkin kelpaavat!).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti