tiistai 21. elokuuta 2012

iPhone 3G työpuhelimena ja Huawein Android vapaa-ajalla

Pääsin vihdoin (puolen vuoden jälkeen) eroon Symbian-pohjaisesta Nokia C6-01 -puhelimesta, joka jonkin aikaa toimi työpuhelimena. Kerta kaikkiaan joko puhelin on alitehoinen tai Symbian Belle muuten vain hidas. Mistääne tuntunut tulevan mitään.

Nyt tilanne on se, että C6-01:n tilalle hankin hyväkuntoisen iPhone 3G:n. iOS on versio 4.2.1. Kokeilen, kuinka pärjään jo vanhemmalla iPhonella töissä. Alku vaikuttaa lupaavalta. Firman sähköpostit kulkevat jouhevasti ja mikä parasta kosketusnäyttö toimii ja reagoi napautuksiin.

Vapaa-aikaa varten on käytössä Huawein U8180 -puhelin, jossa on käyttöjärjestelmänä Android 2.2. Koska vapaa-ajan SIM-kortissani ei ole dataominaisuutta, säädin Androidia niin, että 3G ja 3G-data eivät ole päällä. Puhelin on siis 2G-moodissa ja pääsee kodin ja työpaikan wlan-verkkoon. iPhonella voin nimittäin lukea myös vapaa-ajan sähköpostit.

Mitä seuraavaksi? No tietenkin multi-SIM Android. Sinne vaan samaan kapulaan molemmat SIM-kortit ja näin ei tarvitse kanniskella useita puhelimia. Kyseiset puhelimet ovat (käytettyinä) tosin aika harvinaisia Suomessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti