keskiviikko 15. elokuuta 2012

Näin resetoidaan Nokia C6-01

Nokia C6-01 on kosketusnäyttöinen Symbian Belle ajava älypuhelin. Olen käyttänyt puhelinta puolisen vuotta. Vaikka puhelimeen voi ladata mm. Microsoft Officen tiedostoja ymmärtävän sovelluksen, puhelin saa mennä. Kertakaikkiaan kaikki toiminnot takkuavat ja tämä ilmeisesti alitehoisen raudan takia.

Löysin englanninkieliset ohjeet resetointia varten. En halunnut jättää puhelimeen mitään omia tietojani. Otin 2 Gt:n muistikortin ensin irti ja formatoin eli alustin kortin tietokoneessa sopivalla SD-korttiadapterilla. Sitten seurasin www-sivun ohjeita. Katso siis tämä linkki: http://nokiabits.com/2011/04/22/hard-reset-nokia-c6-01/ .Oli vaikeaa painaa neljää nappia yhtäaikaisesti. Onneksi riitti, että Nokian liikemerkki tuli näkyviin ja saatoin päästää irti painikkeista. Koko painamishommaan kului aikaa noin 10 sekuntia. Puhelin käynnistyi ja valitsin kielen ym. eli kysyttiin alkujuttuja.

Yhdistin lopuksi puhelimen USB-piuhalla tietokoneeseen. Silloin C6-01 keksi ehdottaa päivtyksiä. No sehän vaan passasi. Ajoin kaikki ehdotetut päivitykset.

Kun hankin Nokia C6-01:n, olin sitä mieltä, että Symbian saisi vielä yhden mahdollisuuden. Vaan kun ei niin ei. Kertakaikkiaan "Symppa" saa nyt mennä lopullisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti