keskiviikko 15. elokuuta 2012

Ysin ratikalla tietokonemuseoon

Verkkokauppa.com on avannut tiloihinsa kuulemma kattavan tietokonemuseon, josta voi löytää esimerkiksi oman nuoruutensa (pakattuna Commodore 64:n koteloon). En ole siellä vielä käynyt. Onhan tässä koko syksy toisaalta aikaa. Siitä, kuinka kauan museo saa olla Verkkokauppa.comin tiloissa, ei ole minulla tietoa. Otaksuisin, että museotempauksella haetaan kaltaisiani homekorvia, jotka haluavat tulla vuodattamaan menneiden aikojen ja tietokoneiden perään ja tekemään samalla ostoksia itse kaupan puolelle.

On muitakin syitä käydä verkkokauppa.comin museossa. Nimittäin raitiovaunu 9 ajaa nyt Länsiterminaaliin ja siinä ihan vieressä toisella puolella katua on Verkkokauppa.comin myymälä. Sopivasti kun varustautuu 3G-yhteydellä, voi naputella matkalla esim. sähköposteja. Muutenhan raitiovaunulla matkustaessa menee hermot, kun raitiovaunun rinnalla voisi jopa juosta.

Vaan en voi valittaa. Ajan ensin kympin ratikalla pätkän ja vaihdan sitten ysiin. Nyt vain odottelemaan jotain mega-tarjousta Verkkokauppa.comiin (iPhone 5 tai Windows 8-tabletti?) niin meikäläinenkin käy kerrankin museossa ostosten lomassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti