keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

DNA myydään? Pitäisikö vaihtaa laajakaistaoperaattoria?

Ensin HTV ja sittemmin DNA ovat tarjonneet laajakaispalvelu Welhoa talouteeni ihan hyvällä menestyksellä. Olen ollut erittäin tyytyväinen lähes aina toimineeseen laajakaistaan. Joskus harvoin kaupunginosan yhteys on ollut poikki tai yhteysnopeus on seilannut ylhäältä alas ja takaisin.

DNA on kuulemma myynnissä, jos vain joku haluaa ostaa. Myös pörssiin listautuminen saatta tulla kysymykseen. Tuollaiset uutiset tuovat aina mieleen sen, miten käy palvelun. Tähän asti DNA on vastannut kysymyksiini, kun olen sellaisia esittänyt sähköpostilla. Kerran jopa asentaja kävi tarkistamassa Internet-yhteyden, kun huomasin suurta vaihtelua nopeudessa.

Welhon laajakaista oli aikoinaan siksi helppo, että laajakaista oli käytettävissä ennenkuin ehdin modeemin kanssa edes kotiin. Tökkäsin piuhan kiinni siihen samaan pistorasiaan, jonne TV:n johto laitetaan. Siinä kaikki. Yhteys oli auki. Luin keskustelupalstoilta kauhujuttuja muista operaattoreista ja pitkistä odotusajoista.

Haluaisin maksaa yhteydestäni vähemmän kuin nyt. Joka kuukausi veloitetaan 10 Mbit/s -yhteydestä 25 €. Minulle sopiva hinta on 10 €. Mistä löydän operaattorin, joka tarjoaa kiinteää yhteyttä tuollaiseen hintaan? 3G tai 4G ei ihan vielä riitä ainoaksi liittymäksi. Toki taskussa on langaton laajakaista.

Juuri tällaisissa siirtymävaiheen tilanteissa on kilpailijan mahdollisuus. Hohoi operaattorit! Täällä on säännöllinen maksaja - 10 €/kk!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti