tiistai 9. heinäkuuta 2013

Edulliset älylasit - vain 500 taalaa!

Kun käyn lenkillä, Android-puhelin seuraa mukana roiskeenkestävässä vyössä. Lisäksi ranteessa on jonkin verran vettä sietävä Pebble-älykello. RunKeeper-sovellus näyttää sekä puhelimessa että kellossa tietoja juoksun etenemisestä.

Lisäksi käytän lähes aina myös pyöräilijöille tarkoitettuja aurinkolaseja... ainakin kesällä. Nimittäin joskus tuuli on niin kova, että silmäni valuvat. Neste on hyvin suolaista ja joudun pitämään nenäliinaa mukana, jotta saan veden tulon loppumaan.

Niinpä aurinkolasien ja kellon tilalle voisi hankkia älylasit, jotka paitsi tarjoavat silmille tuulensuojan, jakavat innformaatiota - Android-puhelimen avulla tosin.

Lenkillä pitää olla hyvin tarkkana liikenteen ja muiden juoksijoiden suhteen enkä uskalla kuunnella mitään musiikkia samalla, kun juoksen. Siksi tuo älylasien tarjoama ruutu (katso video) saattaa olla välillä taakkana. Saakohan inforuudun pois päältä helposti kesken juoksun?

Niin, videon älylasit ovat nimeltään Recon Jet Heads Up. Jos nimittäin haluatte googlailla aiheesta enemmän. Ottaisin kyllä heti käyttöön vaan taitavat olla saatavana eBaysta aikaisinaan ensi kesänä. Augmented Reality - here we come!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti