tiistai 9. heinäkuuta 2013

Reddit - seuraa omasta harrastuksestasi käytävää keskustelua vaikka puhelimella

Kaipasin lisää lukemista sellaisia hetkiä varten, jolloin minun pitää jonottaa tai odottaa jotakin. Löysin Reddit -palvelun, jonne rekisteröitynyt käyttäjä voi lähettää tekstiä tai linkkejä.

Koska halusin lukemista nimenomaan mobiilissa muodossa, latasin Nokia 920 -puhelimelle Baconit -nimisen sovelluksen. Se osaa hakea Reddit-palvelusta keskustelutt ja näyttää ne puhelimen ruudulla.

Rekisteröitymisen jälkeen etsin Raspberry Pi -tietokoneeseen liittyvän keskustelun eli nk. subreddit:in. Tilasin tuon keskustelun, joka päivittyy automaattisesti Baconit-sovelluksessa puhelimessa.

Etsin myös Pebble-älypuhelimeen liittyvää keskusteluhaaraa, mutta sellaista en löytänyt. Kuka tahansa rekisteröitynyt käyttäjä tosin voi perustaa uuden keskustelun, jos niin haluaa.

Vaikka keskustelupalstoja on olemassa kuinka paljon, Reddit on siksi kätevä, että se on hyvin monen käyttäjän tiedossa eikä sidottu tiettyyn www-sivustoon (vrt. esim. MuroBBS osoitteessa http://murobbs.plaza.fi). Lisäksi Redditille on luotu mobiilikäyttöä varten sovelluksia. Reddit on siis aina mukana puhelimessa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti