sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Kartan Windows-puhelinta

Olen kirjoittanut tästä jo aiemminkin. Nokia Lumia 920 on tukevaa tekoa oleva puhelin. Siitä näkee hyvin kaikenlaisen kirjoitetun tekstin. Vaan kun puhelin pettää minut ratkaisevissa tilanteissa kerta toisensa jälkeen. Operaattorin syy se ei ole. Epäilen eniten Microsoftia.

Lumiassa on käyttöjärjestelmänä Windows Phone 8, joka tekee minulle tepposet hyvin usein seuraavissa tilanteissa:

a) Lataan jonkin sovelluksen kaupasta. En joko ollenkaan pääse kauppaan tai lataus ei vain käynnisty. Joskus auttaa kauppasovelluksen sulkeminen ja avaaminen uudelleen. Toisinaan tuostakaan ei ole apua.

b) Kun päivitän Facebookia ja haluan ladata kuvan, homma jää usein kesken. Toisinaan mitään ei tunnu tapahtuvan ja silti kuva on latautunut. Joskus taas saan ilmoituksen, että kuvaa ei voitu toimittaa perille.

c) Www-selain ei lataa sivua juuri silloin, kun sitä tarvitsen. Kun otan Android-puhelimen käteen, saan sivun esiin alta aikayksikön.

Nuo em. sovellukset, joiden kanssa minulla on ongelmia, ovat Microsoftin tekemiä. Ne eivät-vaan-toimi. Niinpä olen alkanut karttaa Windows-puhelinta. Käytän sitä kyllä, mutta en luota siihen. Harmillisinta on, että mm. Viber ja Twitter toimivat todella hyvin. Windows-puhelimeni on siis *osin* toimiva, mutta *pettää* minut liian usein.

1 kommentti:

  1. Ei kannata yleistää vain WP:n ongelmaksi koska minulla on samanlaisia kokemuksia Androidin käytöstä. Eli kauppa ei toimi, sovellusten huonosti toimivuutta, netti ei toimi (vaatii boottauksen), akun kuluminen 5 tunnissa loppuun ilman käyttöä (android "ominaisuus") ja muutamia muita harmaita hiuksia aiheuttavia ongelmia.
    Samalla käytössä on Nokian Windows Phone 8 puhelin jossa ei ole ollut ongelmia kertaakaan noin vuoden käyttöhistorian aikana. Android ollut käytössä tasan vuoden.

    VastaaPoista