torstai 13. helmikuuta 2014

Nokian Android-puhelimet valtaavat suomalaisyritykset?

Vaikka Windows Phone 8:n väitetään liittyvän saumattomasti yritysten Microsoft-pohjaisiin taustajärjestelmiin, saattaa Nokian pian tapahtuva Android-puhelimen julkistus vaikuttaa suomalaisiinkin yrityksiin. Huhun mukaan ei vain yksi vaan useita Android-puhelimia on tulossa Nokialta myöhemmin kuluvana vuonna. Voi käydä niin, että Suomen korkea Windows-puhelinten käyttöprosentti laskee piankin.

Mikäli käy niin, että nähdään useita Nokian Android-puhelinmalleja, se tarkoittaa, että Nokian Android-puhelimia tulee myyntiin myös nk. kehittyneissä maissa kuten Suomessa. Kuulin jo mielipiteenkin:"Nokian Android-puhelin on kaunein näkemäni Android".

Tulee olemaan mielenkiintoista nähdä, ottaako Nokian Android-puhelin tuulta suomalaisissa yrityksissä. Kotitaloudet niitä varmasti hankkivat, koska Nokia-merkki on turvallinen kotimainen ja koska myös Android alkaa olla useille tuttu alusta. Entä mitä Microsoft tekee? Salliiko se Android-sovellusten ajamisen Windows Phone 8:ssa? Auttavatko Android-sovellukset Windows Phone 8:a menestykseen?

Kun nyt kerran niitä Nokian Android-puhelimia on tulossa ja koska omistan muutaman Nokian osakkeen, löylytetäänpä oikein kunnolla niin Samsung kuin Microsoft. Myös Applen tulee saada osansa. Haastetaan Google ja sen Nexus-puhelimet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti