perjantai 1. marraskuuta 2013

Ei tätä kestä enää! Nokian 2520-tabletti maksaa Suomessa 680 €!

Kyllä nyt voidaan naulata se viimeinen naula arkkuun. Nokia julkisti tablettinsa Suomen hinnan; 680 €! Sietääkin mennä moiset aivan liian kalliit vehkeet uudelle mantereelle Microsoftin hoiviin. Tuollaisella laitteella ei ehdi edes surffailla riittävästi, kun se on jo vanha. Mistä näitä hintoja oikein leivotaan? Eikö Surfacen myynnistä opittu mitään?

Edes Apple iPad Airin perusmalli ei ole yhtä kallis kuin Nokia 2520 (edit: onhan se iPad Air tosi kallis sekin). Android-tabletteja myydään sadalla eurolla. Kun ottaa huomioon esimerkiksi Suomalaisten tämän hetkisen taloudellisen varovaisuuden, olen varma, että pukin kontista löytyy joko halpamallinen tai vähän terästetty (lue: Nexus 7) Android-tabletti.

Voitaisiinko perustaa Suomeen kalliiden laitteiden näyttely? Esimerkiksi Verkkokauppa.com voisi rajata sopivan kokoisen alueen myymälästään. Sinne sijoitettaisiin mm. Nokia 2520 jonkinlaiseen kultaraamiin. Laitetta saisi käydä hypistelemässä turvamiehen seurassa. En kerta kaikkiaan voi uskoa Nokian tabletin menestykseen, kun sain tietää sen hinnan.

Edit: Microsoftin juonihan tämä on. Nokia 2520 olisi lyömätön RT-tabletti suhteessa Microsoftin Surfaceen, *jos* 2520 maksaisi 500 €...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti