torstai 7. marraskuuta 2013

Olenko aivan hölmö, kun ei raha kelpaa - Twitter pörssiin

Tällainen pieni ihminen, suoranainen Havukka-ahon ajattelija, miettii, miksi sitä ei saa olla rauhassa nykymaailmassa. Taatusti tulee eteen se tilanne, jossa tiedustellaan, paljonko täpäkkää, paalua, fyffendaalia tai hilloa tulikaan tehtyä Twitterin listautumisen yhteydessä. Pörssikurssi kun on noussut raketin lailla ensimmäisenä pörssipäivänä. Tarkista kurssi tästä linkistä: http://www.nasdaq.com/symbol/twtr .

Sopivasti ostamalla parillasadalla tuhannella eurolla tai taalalla, valuutalla ei niin väliä, olisi illan tummuessa voinut kävellä autokauppaan tai minne nyt ikinä lystääkin. Sopivasti olisi jäänyt tuosta välistä takataskuun. No, edellä kuvattu tilanne on osin kuvitteellinen, mutta kuvastaa sitä globaalia ahneutta, joka iskee ihmiseen kuin ihmiseen. Siinä jäävät lastensairaalat ja nenäpäivät helposti toiseksi.

Laitan pääni pantiksi, että *en* ottanut osaa Twitterin IPO:on (Initial Public Offering). Pieni bonus ei tosin olisi ollut ennen joulua pahitteeksi. Verotkin olisin maksanut osakkeiden myyntivoitoista. Mutta siis kun ei niin ei.

Toistaiseksi NSA ei ole Googlen, Microsoftin tai Applen avustuksella päässyt tunkeutumaan aivolohkooni pilaamaan päivääni. Sepä vasta on arvokas tieto. Enkä ajatellut listautua minnekään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti