keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Onkohan ensi viikon Nokia-kokouksessa hyvät eväät?

Onko sinulla Nokian osakkeita? Mikäli kyllä, kannattaa tarkistaa, tarjoaako Nokia ensi viikolla hyvät sapuskat. Saamieni tietojen mukaan 19.11.2013 päätetään, myydäänkö Nokian matkapuhelimet Microsoftille vai ei. Pullakahveja nyt ainakin voisi odottaa. Osakkeenomistaja toki haaveilee vähän enemmästäkin. Kunnon osinko ei tekisi pahaa.

Saattaa käydä niin, että on palattava kotiin silakkalaatikon ääreen. Jää joulun kovat paketit ostamatta. Nokia ei nimittäin ole oikein lämmennyt sille, että puhelimien myynnistä saadut rahat jaettaisiin. Onkin mielenkiintoista nähdä, mitä Nokian pörssikurssille käy ensi viikon jälkeen. Alkaako heti uusi kierros ja spekulointi siitä, mitä Nokia voisi ostaa tai kuka jäljelle jääneen Nokian puolestaan hankkisi itselleen?

On se vaan mukavaa, kun marraskuulle löytyy tällaista jännitettävää. Missä tätä näytelmää sitten voi seurata? Pienen googlauksen perusteella Helsingin jäähallissa: http://www.nokia.com/fi-fi/tietoa-nokiasta/hallinto/yhtiokokous/vuotuinen-yhtiokokous/ .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti