lauantai 13. lokakuuta 2012

Anssi Vanjoki, Vertu ja Android = so last season

Mitä ihmettä Anssi Vanjoki tekee tai voi saada aikaan Vertun kanssa? Nokian ökykännykkä siirtyy Windows-alustalta Androidiin ja aisoihin kutsutaan Vanjoki. Puuttuuko markkinoilta kenties Androidiin perustuva kallis (ja turha) älypuhelin? Eihän eliitti osaa edes lähettää kunnolla tekstiviestejä, sillä ystäväpiiri on pieni eikä omia salaisuuksia kannata paljastaa viestein. Facebookiin kuuluminen ei kuulu rikkaille. Se on niin työväenluokkaista.

Olen kyllä pettynyt, mikäli Vanjoki tosiaan ottaa pestin vastaan. Jotenkin tulee mieleen Suomen maajoukkueen Paatelainen, joka uskoo aikaisempiin saavutuksiin ja yrittää uusiin ennätyksiin. Ei kai vain motiivina ole se, että Vanjoki ei päässyt Nokian toimitusjohtajaksi ja nyt hän pyrkii näpäyttämään Nokiaa? Jolla lienee hoitanut asian jo ennen Vanjoen mahdollista Vertu-pestiä.

Mikä sitten on sijoitusyhtiön idea? Miksi se osti Vertun ja Vanjoen sitä vetämään? Vanjoki varmaan julkaisee pian Vertu Nexus -puhelimen, jonka tärkein ominaisuus on sen vaihdettavissa timanttikuorissa tai integroidussa Ronson-tupakansytyttimessä. Sijoitusyhtiö katsoo Vanjokea kuin valmentajaa konsanaan. Jos ei kuluvan pelikauden aikana (ensi kevääseen mennessä) ala tulla tulosta, vaihdetaan uusi tyyppi kehiin.

2 kommenttia: