maanantai 22. lokakuuta 2012

Nokian ei kannata siirtyä Androidiin - sen tekivät jo entiset nokialaiset Adaia -puhelimella

Uskomatonta tykitystä! Vapise Nokia ja vajoa meren syvyyksiin! Adaia on Android-puhelin, jonka ovat luoneet entiset nokialaiset. Katso verkkosivut: http://www.adaiadevices.com .

Juuri kun aletaan odottaa Jollan MeeGo:on tai oikeastaan Sailfishiin perustuvaa puhelinta, ei ehditä sanoa edes kissa, kun jo seuraava entisten nokialaisten yritys ja puhelin on ovella. Hauskinta ovat kuluvan päivän aikana lukemani entisen Apple-pomon kommentit siitä, kuinka Nokian kannattaisi edelleen siirtyä Androidiin pois Windowsista. Ei kannata enää! Android on nyt vallattu vanhojen nokialaisten toimesta.

Mutta mikä on se tarina, jonka Adaia aikoo kertoa asiakkaille eli meille kuluttajille ja toisaalta operaattoreille? Adaia ei voi olla "johtotähti" Jollan tapaan, koska ei pidä yllä omaa ekosysteemiä. Onko Adaia tarkoitettu vain Alfa-uroksille, jotka voivat soittaa kalliin satelliittipuhelun jonkin vuorenhuipun laelta? Tarinan on oltava hyvä, koska Android-markkina on kilpailtu. Ehkä vain Retkiaitasta saatavana oleva ja  kestävä känny ei ole huono idea.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti