tiistai 2. lokakuuta 2012

Mikä se Instagram on ja mihin sitä voi käyttää?

Instagram on kuvien jakopalvelu. Niin olen asian ymmärtänyt. Koska älypuhelimia on hyvin monella, voi puhelimella otetut kuvat jakaa kavereille. Instagram osaa lisäksi lähettää kuvat edelleen Facebookiin ja Twitteriin.

Mitä muuta Instagramilla voi tehdä? Sitä voi käyttää markkinointiin. Kuvainformaatio on monen mielestä kivaa ja mukavaa. Yritykset voivat ottaa kuvia tuotteistaan ja tehdä niitä tunnetuksi erilaisin kilpailuin.

Lue lisää: http://www.avalon.fi/fi/ajankohtaista/blogi/nain-hyodynnat-instagramia-markkinoinnissa.html

Yritän itse totuttautua Instagramiin samalla tavalla kuin Facebookiin ja Twitteriin jokin aika takaperin. Muistan, että molemmat some-palvelut olivat aluksi hyvin vieraan oloisia. Instagramin kohdalla kokemukseni (vasta yksi päivä) on samantapainen. En ole varma, tarvitsenko Instagramia yhtään mihinkään. Ehkä joku muu tarvitsee kuviani? Ehkä Instagram myy parhaat kuvat eteenpäin (en edes tarkistanut, omistaako Instagram kaikki lähettämäni kuvat).

Aion käytön lisäksi tarkkailla, kuinka Instagramia uutisoidaan loppu- ja ensi vuonna. Onko Instagram Facebookin korvaaja? Katsotaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti