tiistai 2. lokakuuta 2012

Instagram - ei ihan kaikille pikkupuhelimille tarkoitettu

Yritin asentaa Instagram-ohjelman pieneen Huawei U8180 -puhelimeeni. Ei onnistunut. Vaikka puhelimessa on käyttöjärjestelmänä vaadittu Android 2.2, ilmeisesti näyttö on liian pieni eivätkä kaikki Instagramin ominaisuudet mahdu ruudulle. Positiivista oli, että Google Play -kauppa ilmoitti etukäteen asiasta. Ei tarvinnut asentaa ohjelmaa ja pettyä, kun käynnistyminen ei olisi onnistunutkaan (katso kuva alla).

Olen ladannut kuvia kännykästä ja tietokoneelta Flickr-palveluun jo vuosien ajan. Käytän kuvia niin, että linkitän kuvat Huuto.nettiin. Kun siis myyn jotain, otan mahdollisimman tarkat ja selkeät kuvat, jotka näkyvät suurikokoisina Huuto.netin ilmoituksessani. Yhteistyö Flickrin ja Huuto.netin välillä on toiminut hyvin. Flickristä on ollut minulle todellista hyötyä.

Nyt olen päättänyt tutustua Instagramiin (kunhan löydän sopivan kännykän, johon Instagram asentuu). Kuvainformaatio on nykyään arvossa ja kuvavirtaa seuraavat monet silmät. Aion ottaa selvää, voisiko Instagram toimia jotenkin toisella tavalla kuin Flickr. En vielä tiedä mitään Instagramista. Tilin luomisen ja sisäänkirjautumisen jälkeen asiat alkavat selvitä. Luen manuaalin? Jaa? Harkitaan.

Instagram ei toimi Huawei U8180:ssa.

Edit: nyt on Instagram asennettu iPhone 3GS -puhelimeen. Tili piti luoda puhelimessa. Www-sivulla tiliä ei voinut tehdä, mutta omia tietoja pääsi muuttamaan. Latasin Instagramiin yhden kuvan. Siinä on tämänhetkinen kuvavirtani =).Ei kommentteja:

Lähetä kommentti