sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Nokia E75 - miten sillä tulee toimeen nykyaikana?

Laitoin iPhone 3GS:n myyntiin ja siirryin takaisin Nokia E75 -puhelimeen. Rahapula iski ja siksi iPhone menee "lihoiksi"

E75:ssä on Symbian 60. Kääk! Miten sillä tulee toimeen nykymaailmassa? Ainakin se on turkasen hidas! Kertakaikkiaan! Sovelluskaupassa on toki tarjolla kaikenlaista, mutta kun jo itse käyttöjärjestelmä on hidas ja kun siinä päällä ajaa sovellusta niin hyvää tahtoa pitää olla ja paljon!

Siitä on kaksi ja puoli vuotta, kun otin käyttöön Nokia E75:n. Tuossa ajassa koko maailma on muuttunut hyvin paljon. Olisin todella pulassa ellei toisessa taskussa olisi Nokia Lumia 800 -puhelinta (kaksi puhelinta, koska toinen on työnantajan). Lumian avulla *teen oikeasti* asioita. Lisäksi hoidan hommat nopeasti nimenomaan Lumialla. Nokia on mielestäni ottanut askeleen eteenpäin. Lumiaa on miellyttävä käyttää toisin kuin Symbiania.

Mutta mennään takaisin Nokia E75-puhelimeen. Kokeillaan nyt "päivä kerrallaan" niinkuin sanonta kuuluu. Kerään puhelimeen tärkeimpiä sovelluksia (sähköposti, www-selain jne.) ja yritän selvitä niiden avulla. Ehkä E75 pelastaa minut joku kylmä talvipäivä ulkona pakkasessa, kun Lumian kosketusnäyttö puolestaan hyytyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti