torstai 13. joulukuuta 2012

Vuoden 2012 tuote on... Raspberry Pi!

Julistan vuoden 2012 tuotteeksi - minkäs muun kuin - Raspberry Pi:n! Tuo piskuinen tietokone on tuonut itselleni paljon iloa ja uusia ajatuksia. Olen hurahtanut fanittamaan Eben ja Liz Uptonia, jotka ovat henkilöitä "Raspin" takana. Vaikka kilpailijat tuovat markkinoille samanlaisia, mutta tehokkaampia pientietokoneita kuin Raspberry Pi, alkuperäistä ei voita mikään.

Ensi vuoden tuotteen on parempi panna todella paljon paremmaksi, mikäli aikoo lyödä vuoden 2012 tuotteen Raspberry Pi:n. Sen verran raikas "Raspin" mukaantulo oli. Kun puhutaan mobiilimaailman ekosysteemeistä, "Raspi" on luonut lyhyessä ajassa omansa. Siihen kuuluvat lukuisat jo olemassa olevat ja pian julkaistavat käyttöjärjestelmät, niiden päällä ajettavat ohjelmat ja joko ostettavat tai itse koottavat lisälaitteet. "Raspin" kanssa voi viettää aikaa lopun elämänsä. Ikäänkuin oma Personal Computer olisi keksitty uudelleen.

Entä jos Microsoft olisi tuonut markkinoille pienen tietokoneen? Olisi toki voinut tehdä niin, mutta sellaista ei olisi kukaan ostanut. Sen piti tapahtua toisella tavalla. Sen piti mennä niin kuin luonto asian järjestää. Microsoftin pitää mennä ja uusien yritysten saapua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti