lauantai 29. syyskuuta 2012

Expert-messuilla käyty - ihan mukavaa oli, mutta ei vastauksia LTE- eli 4G-kysymyksiin

Helsingin Messukeskuksessa pidetään kuluvan viikonlopun ajan Expert-kodinkoneketjun toimesta messut. Sisäänpääsy, autoparkki ja narikka olivat kaikki ilmaisia.

Kyselin Nokian ja Samsungin osastoilta (alue oli jaettu eri tuoteryhmien ja valmistajien kesken) uusista LTE-yhteyksiin kykenevistä puhelimista. Yhtään LTE-puhelinta ei ollut näytillä... jaa, iPhone 5 taisi olla vaan sitä en enää huoli. Vastauksia sain heikosti. Toki myyjät kertoivat kaiken sen, jonka olen jo lukenut aiemmin. Mitään uutta ei ilmennyt.

Yhtään Windows 8 -tablettia ei myöskään ollut tarjolla. Kosketusnäyttöinen ultrabook Windows 8:n kera on tulossa Samsungilta "myöhemmin".

Niinpä ostin lohdutuspalkinnoksi Targuksen "tökkimiskynän". Hinta oli aika korkea eli 9 €, mutta onpahan kynä odottamassa Windows 8 -tablettia. Mikseivät myös tyttären iPad 2 tai oma Samsung Galaxy P-1000 voisi hyötyä kynästä. Kynä on hyvä sekä hygienia- että ergonomisista syistä. Ei ole kiva kosketella tahraista ruutua, jota muutkin ovat lääppineet. Kynä toimii myös käden jatkeena ja estää siten olkapään rasituksen (sitten, kun Windows 8 ja kosketusnäytöt ovat kaikilla pöydillä 10 vuoden päästä).


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti