perjantai 28. syyskuuta 2012

Kohta syöt IP-osoitteita - ja Google saa tietää yhä enemmän elämästäsi

Kuuntelen iPhonen kautta BBC:n Click-nimistä podcastia. Mikäli ymmärsin oikein. IP-osoitteet ovat pian aivan joka paikassa. Kun nostat tuopin pubissa, IP ja anturi mittaa, paljonko olutta on vielä jäljellä (ehkä tilaat toisen?) tai paahtoleivässä on piilotettuna IP ja sekin menee kurkusta alas.

Toistaiseksi saamme olla *rauhassa*, kun IP:t rajautuvat kännyköihin ja tietokoneisiin. On vaikea kuvitella, mitä uusia sovelluksia on olemassa 20 vuoden päästä. En pysty kuvittelemaan. Mikäli IP:n kohde on minun maksani niin siitä vaan. Se (maksa) on ihan hyvässä kunnossa! Tervetuloa katsomaan Google!

Ehkä pian (tai jo nyt) voisi niellä kamera-sensorin, joka kuvaa ja mittaa suolistossani aivan kuin Marsissa tapahtuu parhaillaan. Videon voisi julkaista YouTubessa ja liittää CV:in.

Niin, niitä podcasteja tilasin ison kasan iPhonen Podcast-ohjelmaan. Nyt alkoi "oman kanavan" seuraaminen. Kanava koostuu englannin-, ruotsin-, saksan - ja suomenkielisistä podcasteista. Pitää virittää iPhone kuulumaan auton stereoista...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti