lauantai 8. syyskuuta 2012

iOS 6 betaa asentamassa

Yksi iPod touch 4 löytyy hyllyltä, joten siihen pitää saada uusin iOS. Sehän on numeroltaan kuusi, mutta lopullista versiota ei vielä ole saatavana. On tyytyminen betaan. Myöhemmin syksyllä julkaistaan lopullinen iOS 6.

Sinänsä iPod touch ei valitettavasti hyödy juurikaan uudesta käyttöjärjestelmästä. Monet hienoudet on tarkoitettu iPad:lle tai iPhone:lle. Koska muitakaan iOS 6:n osaavia laitteita ei meidän taloudesta löydy (no ok, tyttären iPad 2 Wifi-versio) niin kokeilen iOS 6 betaa.

Mistä sen sitten voisi ladata? En tiedä, miten laillista (ja järkevää) on kokeilla Applen beta-versioita. Googlasin tasan minuutin ajan ja löysin suhteellisen asiallisen blogin, jolla oli linkki firmwareen. Katso: http://techglobex.blogspot.fi/2012/08/download-apple-ios-6-beta-4-ipsw.html . Lataaminen on käynnissä ja kestää vielä kuulemma ainakin seitsemän tuntia. Jaahas, voi olla, että iOS6 betaan tutustuminen jää YouTube-videoiden varaan.

ITunes on se ohjelma, jonka avulla aion tunkea iOS 6 betan iPod touchiin. Siinä kohdassa iTunesissa, jossa voi tehdä ohjelmiston palautuksen, painan... oliko se nyt Controlia vai Shiftia ja valitsen haluamani firmwaren. Sitten vaan laitan silmät kiinni ja peukut pystyyn =). Kun nyt ensin saisin sen firmawaren alas koneelleni...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti