torstai 13. syyskuuta 2012

iPhone vs Lumia = hyvä Nokialle

Hyvin monet kirjoitukset viittaavat juuri tällä hetkellä kahteen puhelimeen, jotka ovat iPhone 5 ja Nokia Lumia 920. Tietokoneiden taistelu on siirtynyt matkapuhelinpuolelle (viittaan Macintoshin ja PC:n ikuiselta tuntuneeseen nahisteluun aikoinaan). Kukaan ei mainitse Samsungia tai muitakaan merkkejä/malleja.

Nokia on päässyt takaisin businekseen. Tilanne kuitenkin elää koko ajan ja kirjoittajat ottavat tilanteesta kaiken irti. Ensi viikolla HTC julkaisee oman Windows-puhelimensa jne. Yhtäkkiä kaikki innostuvat jostain aivan muusta. Jolla tuo myöhemmin syksyllä omat puhelimensa.

Yhdessä asiassa Nokialla on hommaa. Samsungia ei mainita, koska he ovat myymässä puhelimiaan. Nokia voi paistatella designin kärjessä, mutta samalla niitä kännyköitä pitää osata kaupitella.

...

Kauhea ajatus: Olisikohan tablettien aika lopulta jo ohi, kun molemmat, sekä Apple että Nokia jättivät julkaisematta tabletteja kuluvana syksynä? Eivät kai nämä syklit ja trendit voi olla näin nopeita? Vastahan niitä (tabletteja) päästiin vähän hypistelemään...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti