keskiviikko 19. syyskuuta 2012

HTC julkaisi kaksi Windows -puhelinta

HTC on taiwanilainen (saari Kiinan edustalla) puhelinvalmistaja. Firman omistaja on kuulemma nainen ja ilmeisen rikas. Mutta asiaan. HTC julkaisi kaksi Windows Phone 8 -puhelinta; 8X ja 8S. Tarkempia teknisiä tietoja voi lukea täältä (englanniksi): http://thenextweb.com/mobile/2012/09/19/htc-launches-new-8x-8s-windows-phone-8-handsets-rival-nokias-lumia-range/?utm_source=Twitter&awesm=tnw.to_j55n&utm_medium=Spreadus&utm_campaign=social%20media .

On mielenkiintoista lukea jonkin ajan kuluttua, kuinka monta Windows-puhelinta HTC saa myytyä. Nokiallaahan on ollut ongelmia viime kesänä menekin kanssa. Voihan toki käydä niinkin, että Windows Phone 8 -puhelimet ovatkin haluttua tavaraa. On edelleen jännää nähdä, miten kalliiden Windows-puhelinten hintojen käy. Voisin kuvitella, että niitä myydään kytkynä kuluttajille ja firmoihin. Sama tahti jatkuu kuin tähänkin asti. Mutta jos kertaostoksena haluaa vaikkapa HTC:n Windows-puhelimen? Voisiko HTC:n puhelin olla halvempi kuin Nokian? Samoista tehtaistahan ne luurit kuitenkin tulevat.

Seuraavaksi jännätään valmistajaa nimeltä Huawei. Heiltä pitäisi myös tulla Windows-puhelin. Oikein toivon, että ainakin yksi low-budget-malli saadaan nähdä. Vaikka halpa Huawein Windows-puhelin olisi kuinka alitehoinen, se saattaisi myydä vaikapa 4G-liittymän kylkiäisenä hyvin, kuten tapahtui ZTE Bladelle Suomessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti