lauantai 22. syyskuuta 2012

Saunalahti vaihtoi SIM-kortin micro-SIM:ksi ihan ilmaiseksi - hyvä!

Hankin tyttärelle iPhone 4 -puhelimen. Se tarvitsee Micro-SIM -kortin. Katselin Internetistä ohjeita. Terävillä saksilla voi jopa keikata oman kortin pienemmäksi eli Micro-SIM -kokoon.

Päätin kuitenkin käydä Saunalahden Lasipalatsin myymälässä. Myyjä (tai ohjaaja tms.) haki välittömästi micro-SIM -kortin. Vanhat numerot kopioitiin myös niin, että en edes huomannut mitään. Soneran kytkystä irtautunut käytetty iPhone 4 sai uuden micro-SIM -kortin, joka rekisteröitiin Saunalahden verkkoon. Kaikki tämä tapahtui noin vartin sisään ja täysin ilmaiseksi! Hieno homma! Pisteet Saunalahdelle!

Kun tulin kotiin, koitin päivittää puhelimeen iOS 6:n eli uuden käyttöjärjestelmän. Ei onnistunut. Mikä neuvoksi. Liitin lopulta iPhone 4:n tietokoneeseen ja päätin kokeilla asennusta iTunesin kautta. Sain ilmoituksen, että iPhone 4 olisi nyt aktivoitu Applen toimesta. Ahaa, voisiko tuo olla syy, miksi päivitys ei uponnut puhelimeen? Joka tapauksessa aktivoinnin jälkeen asennus eteni loppuun saakka. En ole tuosta ihan varma, oliko aktivoinnilla merkitystä. Joka tapauksessa asia ratkaistu ja nyt koti uusia seikkailuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti