sunnuntai 16. syyskuuta 2012

iPhone 5 Saksassa - 679 €

Vähintään 679 € tiskiin! Sitten saa omakseen uuden iPhone 5:n. Näin siis Saksassa. Kertamaksulla ostettu puhelin näyttää tulevan ensin myyntiin. Lokakuussa operaattorit saavat alkaa myydä samaista "luuria" kytkykaupalla. Näin luin seuraavan linkin takaa: http://www.talouselama.fi/uutiset/eurohinnat+julki++iphone+5sta+saa+pulittaa+jopa+899+euroa/a2143879

Mikäli hankin kyseisen puhelimen (16 Gt:n malli) kertaostoksella, metin, mikä mahtaa olla jälleenmyyntiarvo sanotaanko vaikka kahden vuoden päästä. iPhone 4:sta myydään Suomessa käytettynä esimerkiksi Hopeisen Omenan myyntipalstalla. En ole seurannut kovinkaan tarkasti uusien iPhone-puhelimien hintoja, mutta sitäkin tarkemmin käytettyjä. Minusta näyttää edelleen, että iPhone 4 on aika kallis käytettynä - varsinkin mikäli puhelin on hyvin pidetty.

"Oma lehmä on tietenkin ojassa", kun käytettyä puhelinta myydään. Uuden puhelinmallin hankkiminen ei olekaan niin kauheaa, kun vanhasta puhelimesta voi saada "pesämunan" eli siis rahaa. Mikäli on oikein hyvä kauppamies, jopa puolet uuden hinnasta voi saada pois käytetyn puhelimen avulla. Miten on autokaupassa? Pitää olla hyvä ja vähän ajettu auto alla, että moinen onnistuu.

Puhelin tulisi siis vaihtaa aika usein tuolla em. kaavalla. Riippuu tosin puhelinmalleihin julkaistavista uusista ominaisuuksista, miten usein kuluttajat innostuvat vaihtamaan uuteen. iPhone 5:ssä on yksi ominaisuus, joka kiinnostaa itseäni. Se on LTE eli 4G. Sitä ei ole ennen ollut saatavana iPhoneen. Siksi on varmaankin törsäämisen aika ja 28.9 pitää tehdä ennakkotilaus - sillä ehdolla, että Saunalahden LTE varmasti toimii iPhone 5:ssä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti